Cele mai bune smartphone-uri din 2012 (pana acuma)

O mulțime de smartphone-uri excelente au fost eliberate în acest an, atât de multe, încât poate fi dificil pentru a urmări cele mai bune dintre cele mai bune. Alegerea unui dispozitiv special pentru tine la momentul upgrade, poate fi deosebit de descurajantă, deoarece există atât de multe opțiuni de acolo.

Din fericire, noi suntem aici pentru a ajuta. Mergem să acopere unele dintre cele mai bune smartphone-uri care au fost lansate în acest an și a vă ajuta să decideți care telefonul este potrivit pentru tine.

Noi nu poate fi Verizon, AT & T sau repetari de transport fără fir, dar cel puțin putem oferi un pic de informațiile de care aveți nevoie pentru a alege telefonul tău următoarea.

Cele mai bune smartphone-uri ale 2012 (pana acum)

Samsung Galaxy SIII – Samsung Galaxy SIII este un smartphone incredibil de frumos care rulează sistemul de operare Android. În prezent, SIII Galaxy este rulează Android 4.0 ICS, dar este probabil ca proprietarii Samsung va vedea o actualizare OTA pentru Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy S3SIII Galaxy este disponibil într-o marmură albă, și de prundis albastru, termina pentru 626 dolari, fără un contract.

Samsung Galaxy S3 este propulsat de un 1.5GHz dual-core Snapdragon procesor, combinate cu 2GB de RAM instalat și o capacitate de 16GB de stocare internă. SIII include, de asemenea, un 4.8 „ecran HD AMOLED cu o rezoluție maximă suportată de 1280 × 720 pixeli. Inutil să mai spunem, ecranul este mare, foarte vii, si deosebit de frumos.

Nu puteți merge în neregulă aici, cu tone de caracteristici avansate cum ar fi incluse wireless S-fascicul de funcționalitate transfer de fișiere, video Samsung pop-up (pentru a viziona clipuri video și de a efectua alte sarcini în același timp), precum și funcționalitatea S-Voice, care este un Siri -Vrei căutare caracteristica vocală.

Pentru multimedia, SIII Galaxy oferă o 8.0 MP din spate cu care se confruntă, cu suport complet 1080p înregistrare video și o cameră frontală 1.9MP cu care se confruntă pentru webcam-ului auto-shot și video chat-ul de sprijin.

Samsung Galaxy SIII este disponibil prin intermediul mai multor transportatori wireless și pot fi achiziționate deblocate pentru utilizarea cu orice serviciu prin intermediul Amazon.

Samsung Galaxy Beam - MWC 2012Samsung Galaxy Beam – Samsung Galaxy Beam este un dispozitiv destul de atractiv, cu o caracteristică proeminentă, acesta include un proiector încorporat.

Beam Galaxy include un 15 lumen nHD proiector care poate afișa o imagine de până la 50 de inci la o rezolutie de 640 × 360 în setările de lumină slabă. Beam este perfect pentru acele momente scurte în cazul în care doriți să prezinte mass-media și de conținut din ecranul telefonului dvs. la un grup mare, și nu aveți nevoie de stresul adăugată a face cu alte dispozitive.

Beam Galaxy este propulsat de un procesor dual-core procesor de 1 GHz, combinat cu 768 MB de memorie RAM instalat și se execută Android Gingerbread 2.3. În plus, Beam include 16GB de memorie interna, cu un slot microSD care suporta pana la 32GB de spațiu de stocare suplimentar.

Galaxy Beam caracteristici mass-media includ o camera de 5MP spate cu care se confruntă cu flash, o camera video frontală de 1,3 MP cu care se confruntă, 720p redare video de sprijin, un accelerometru, giroscop și busola digitală.

Beam Galaxy include, de asemenea, caracteristici standard, cum ar fi smartphone-o abordare integrată Wi-Fi 802.11 de radio, Bluetooth 3.0 funcționalitate, USB 2.0 și suport microUSB și jack pentru căști de 3,5 mm o.

Dacă doriți mai multe informații despre Samsung Galaxy Beam, vă rugăm să verificați noastre primele impresii ale dispozitivului , inclusiv caracteristicile telefonului standard și de preț.

Samsung Galaxy Beam este disponibil în Marea Britanie.

Nokia Lumia 900 – Nokia Lumia 900 se execută extrem de anticipat Windows Phone 7 sistem de operare mobil. Acesta este propulsat de un 1,4 GHz single-core procesor Qualcomm și include 512 MB ​​de RAM instalat.

Nokia Lumia 900Lumia 900 este impodobit cu o mare 4.3 „ecran AMOLED touchscreen, cu o maximă de 480 × 800 rezoluție acceptată.Desigur, Lumia 900 are toate caracteristicile standard, cum ar fi funcționalitatea Bluetooth integrat Wi-Fi, GPS-ul de sprijin, și AT & T suport mobil hotspot.

Lumia 900 Nokia include caracteristici suplimentare, cum ar fi 16 GB de memorie interna, o camera de 8MP cu care se confruntă din spate, o camera video frontală cu care se confruntă 1MP (webcam), complet înregistrare video HD720p, și un standard de 3,5 mm jack pentru căști.

Cea mai mare caracteristică a noului sistem de operare Windows Phone este integrat suport Xbox Live, care permite utilizatorilor să navigheze Xbox Live si serviciul juca jocuri (cu suport realizarea pe deplin), în timp ce în deplasare. Cu Windows Phone 8 dispozitive de pe drum, prețul Lumia 900 este de așteptat să scadă considerabil. Dacă se poate descurca un pic mai mult de așteptare pentru a ridica una dintre cele mai noi dispozitive Windows Phone 8, s-ar putea lucra în favoarea ta.

Pentru mai multe detalii privind Lumia 900 Nokia, vă rugăm să verificați noastră revizuire a dispozitivului , inclusiv caracteristicile telefonului standard și de preț.

IPhone 5 se zvoneste anticipată pentru a lansa în luna septembrie

Apple iPhone 5 – iPhone 5 este setat pentru a lansa cândva în luna septembrie , sau cel puțin acestea sunt zvonuri suntem de auz. Evident, atunci când se ocupă cu cele mai recente iPhone, noi componente hardware și caracteristici software nu sunt confirmate până la lansarea așa că va trebui să așteptați pentru confirmare.

iPhone 5 - septembrie Lansare

IPhone 5 este de așteptat să aibă un 4 „ecran 16:9, alimentat de la un 1.2 la 1.5GHz A6 quad-core și cel puțin 1 GB de RAM instalat. Predecesorul la procesorul A6, A5, a inclus un GPU integrată, astfel încât este posibil A6 va include un GPU mai avansate, care vor permite iPhone 5 pentru a rula mai multe jocuri grafice intensive și aplicații.

IPhone 5 este, de asemenea, de așteptat să includă un 4G LTE sau 4G de radio pentru utilizare cu viteze wireless avansate, și, desigur, toate clopotele și fluierele care standard de celelalte dispozitive iPhone incluse.

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe informații despre iPhone 5, vă rugăm să verificați noastră informare din cele mai recente știri și zvonuri .

Cele mai bune smartphone-uri din 2012

Deci nu-l ai, acestea sunt cele mai bune smartphone-uri care s-au lansat în 2012, sau sunt setate pentru a lansa în curând. Desigur, nu am luat decizia pentru tine, atunci când timpul upgrade-se în cele din urmă se întoarce în jurul valorii de, dar cel puțin ne-am restrâns punctul dumneavoastră de vedere cu cele mai bune dintre cele mai bune.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s