Apple iPhone 5

Acesta este în sfârșit aici.

După luni și luni de speculații și zvonuri, putem pune totul la odihnă, cel puțin pentru încă un an sau doi.Apple a dezvaluit totul este să știi despre iPhone 5 ieri, inclusiv detalii picante, cum ar fi noi caracteristici, specificatii, data lansării și cel mai important cost.

Daca esti ceva ca noi, atunci ai nevoie de informații valoroase în primul rând, și tu-l vrei chiar în față, astfel încât să nu aveți pentru a trece prin un flux nesfârșit de text și conținut să-l. Pentru a se adapta că, și, de asemenea, pentru că noi suntem doar dreptul macabru, vom acoperi prețul și data de lansare primul.

Deci, oameni buni, fără alte formalități, aici este tot ce ai nevoie sa stii despre iPhone 5.

iPhone 5, cel mai important lucru să se întâmple cu iPhone

iPhone 5 Data lansarii & Preț

iPhone 5 în mânăCei mai mulți oameni care detin un iPhone deja stiu ca vor mai recent model înainte de oricare dintre specificatii sau caracteristici noi au fost anunțate. Acestea fiind spuse, este în mod clar de preferat să publice data lansării și prețul prima.

IPhone 5 va fi disponibil pe 21 septembrie, 2012, prin Verizon, AT & T și Sprint. Puteți pre-comanda online noul iPhone, cât mai devreme 14 septembrie.

Preț

Cel mai notabil despre iPhone 5, probabil, mult mai influentă decât data de lansare, este prețul. Din fericire, daca stii preturile curente iPhone, atunci știți deja costul iPhone 5, deoarece Apple a ales să păstreze prețurile dreptul în cazul în care acestea sunt.

Pentru a detalia, iPhone 5 va fi incepand de la 199 de dolari, cu un contract de servicii nouă 2 ani, in timp ce iPhone 4S va fi lovit la $ 99, precum și iPhone 4 va fi oferit gratuit.

Desigur, prețul pornește de la 199 de dolari pentru modelul de 16GB, iar modelul mai mare de 32GB este de $ 299. Dacă decideți că doriți modelul de 64GB, vei fi platit $ 399. Cum am spus, deși, dacă știi prețurile curente iPhone, aceasta ar trebui să fie o veste vechi la tine.

Caracteristici noi și upgrade

IPhone 5 are o multitudine de caracteristici noi și îmbunătățiri peste 4S care îl fac demn de „5” titlu.

Procesor A6 & Performance

Apple a reproiectat procesor A5 de la modelele anterioare, iar acum a trecut la cip A6, care susțin că este de două ori la fel de repede ca și A5. În prezent, nu există nici o bază enumerate sau detaliu viteza de ceas, dar, datorită recenta prezentare de la Apple să facem cel puțin cunoașteți unele din beneficiile chipset nou.

iPhone 5 A6 ProcesorA6 a fost dezvoltat cu un factor de formă mult mai mic, de 22% să fie specifice, ceea ce înseamnă că ocupă mai puțin spațiu în interiorul telefonului și este, de asemenea, mult mai eficiente energetic.

În timpul prezentării Apple, Tim Cook a arătat, că, datorită procesorului A6 noua, aplicația Paginile vor să încărcați până la 2,1 ori mai rapid pe iPhone 5, și atașamente Keynote vor fi afișate până la 1,7 ori mai rapid.

În plus, procesorul A6 include, de asemenea miezuri de GPU-ul integrat, cum ar fi predecesorul său. Jocuri mobile pe care Apple a demoed la conferinta de presa lor au fost pe picior de egalitate cu titluri gen în circulante punct de vedere grafic.

Mai mare de 4 inch display Retina

În loc de a face doar un ecran mai mare de ansamblu, Apple a decis să păstreze aceeași lățime ca și 4S și de a crește înălțimea noului iPhone 5 ecran. Acest lucru încă vă permite să utilizați telefonul cu o singură mână, care este un factor-cheie pentru multi utilizatori, dar încă mai au un ecran mai mare.

Retina Display mai mare de pe iPhone 5IPhone 5 Retina Display are o densitate de pixeli nominală de 326 de pixeli pe inch si suporta o rezolutie maxima de 1136 x 640. Apple a susține, de asemenea afișare a primit un impuls de culoare, de asemenea, creșterea saturația culorilor de până la 44% mai mult decat iPhone 4S.

Ecran mai mare, atunci când a avut loc în modul peisaj, este, de asemenea, mult mai potrivite pentru clipuri video HD care sunt acum afișate într-un raport de aspect 16:9.

Pentru geeks reale tech acolo, iPhone 5 afișare include o rata de contrast 800:1 de, și un maxim 500 cd/m2 rating de luminozitate. Dacă se întâmplă să știi ce înseamnă aceste specificatii, vă puteți lua în considerare, printre elita.

Suprafața de iPhone 5 a fost tratat cu un strat rezistent la amprente oleophobic, ceea ce este un mod fantezist de a spune Pete amprentelor și grăsime a pielii, nu ar trebui să fie o problemă mai.

IPhone 5 este mai subtireDiluant Form Factor

„Cel mai subțire, mai ușor, mai rapid iPhone vreodata.”

IPhone 5 este impodobit cu carcasă din aluminiu aceeași, și compoziției corporale elegant ca iPhone 4 si 4S. Deci realist, aceasta nu arata la fel, cu excepția într-o ușoară diferență în estetică aici și acolo.

Ce este diferit, deși, este mărimea totală a iPhone 5, care este 18 la suta mai subtire si mai usor decat 20 la suta iPhone 4S. Pentru a fi mai precis, iPhone 5 este doar 7.6 milimetri grosime și cântărește un total de 112 de grame. Pentru comparație, iPhone 4S este de 9.3 milimetri grosime și cântărește un total de 140 de grame.

LTE si dual-band Wi-Fi

Mai repede Viteze wireless Rasfoiti pe iPhone 5

Chiar și cu scăderea în mărime, Apple a reusit sa stoarca din un radio 4G LTE, care sprijină, de asemenea conectivitate wireless la nivel mondial. IPhone 5 este, de asemenea, compatibil cu HSPA, HSPA +, DC-si HSDPA.

Un dual-band Wi-Fi radio oferă viteze mult mai rapid fără fir, în plus față de 150Mbps. Deci, indiferent de ce conexiune fără fir pe care îl utilizați, veți fi în măsură să profite de viteze mai mari pe iPhone 5.

Bluetooth 4.0 wireless asigură funcționalitatea puteți utiliza în continuare perifericele dvs. preferate Bluetooth cu iPhone 5, dar sincer care nu și-a asumat acest lucru ar fi incluse?

O busolă digitală, suport GLONASS, și asistată funcționalitatea GPS vă asigurați că puteți utiliza serviciile de localizare și nu se vor pierde.

  • GSM Model A1428: UMTS / HSPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Numărul 4 și 17)
  • CDMA modelul A1429: CDMA EV-DO Rev A și Rev B (800, 1900, 2100 MHz); UMTS / HSPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Numărul 1, 3, 5, 13, 25)
  • GSM Model A1429: UMTS / HSPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Numărul 1, 3, 5)
  • 802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz și 5GHz)

8 megapixeli iSight, FaceTime HD Camera & Mod captură panoramică

IPhone 5 are încă o camera de 8 megapixeli ca iPhone 4S, cu excepția faptului că este cu aproximativ 25 la suta mai mici și are o performanță lowlight mult mai bine, conform celor de la Apple. Noul obiectiv, de asemenea, a crescut caracteristici de reducere a zgomotului, și ia imagini de pana la 40% mai rapid. Alte caracteristici includ autofocus asistență, bliț LED, stabilizare video îmbunătățită, precum și sprijin pentru recunoaștere facială, atât video și imagini statice.

IPhone 5 Camera

Foto și video opțiuni geoetichetare înseamnă că imaginile dvs. vor include date avansate de geografie pentru toate aceste aplicații puturos foto geotag care afișează imaginile pe o hartă, dacă trebuie să aveți un exemplu, vorbim despre ceea ce face Instagram atunci când afișează fotografiile încărcate de dvs. pe o hartă locală.

Camera din spate este capabil sa inregistreze Full HD (1080p) video de până la 30 de cadre pe secundă cu audio. Nu este o veste mai interesant, deși, față cu care se confruntă camera FaceTime (1.2MP) este capabil de a captura video HD (720p) la 30 de cadre pe secundă. Majoritatea camerelor din față cu care se confruntă ar putea doar visa pentru a captura video HD de calitate, astfel cum acestea sunt, de obicei, lipsite de o calitate superioară. Camere spate porc, de obicei, toate gusto în ceea ce privește calitatea imaginii și video merge.

Noi nu am acoperit nici cel mai bun caracteristică a noului iPhone, deși camera de 5. Apple a implementat un nou sistem de captare Panoramic, care vă permite să luați imagini panoramice peisaj de până la 28 megapixeli.Datorită giroscop intern, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația Panoramic și să rotiți, apoi telefonul tău încet pe scena, astfel aparatul foto poate capta imaginea completă. Puteți crea imagini care conțin până la 240 de grade de peisaj în jurul valorii de tine. Sistemul de captare Panoramic va avea chiar cusatura imagini împreună în mod automat și eliminarea artefacte și forme neobișnuite, care sunt create din elemente in miscare. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă faceți griji despre fotografie fiind distrus de obiecte neclare sau subiecte.

iPhone 5 Panoramic mod Captură

Hărți pentru Navigatie GPS

Recent, a undelor a explodat cu vestea că serviciile Google au fost trase de la iPhone circulante gen. Unul dintre primele servicii pentru a merge a fost, de fapt, Google Maps. Ai putea auzi aproape gemetele din toată lumea, pentru că a însemnat pierderea unui bine-stabilit de servicii de navigație. Spune ce vrei despre Android și Google, dar Google Maps este cu siguranță o platformă de navigare demn.

Hărți de Apple

Din fericire, Apple a fost amorsat pentru scenariul cu Hărți.Acum, ține cont de faptul că a fost în jurul valorii de Hărți pentru un timp, dar versiunea iOS 6 adaugă unele îmbunătățiri atât de necesare.

Cele Harta noi este capabil de navigare prin GPS, cu indicații vocale, și actualizate în timp real de trafic care vă ajută, de asemenea, vă redirecționeze în jurul valorii de zonele aglomerate. O caracteristică relativ nou numit Pasajul, vă permite să zoom in pe orase selectate și pentru a vizualiza interactiv, și realiste foto, vederi 3D de clădiri și repere. În timpul conferinței de Apple, au o demoed Pasajul de la Paris, Franța și a arătat tuturor Turnul Eiffel folosind noua vizualizare 3D.

De viață a bateriei

Cele mai multe smartphone-uri de pe piață au viață a bateriei oribil, și datorită adoptarea pe scară largă a cere rețelele LTE, de viață a bateriei tocmai a scăzut chiar mai mult. Relativ vorbind, utilizatorii de iPhone au avut întotdeauna de viață a bateriei fenomenal. Pe langa faptul ca bateria este proprietar și nu pot fi schimbate de către consumatori, Apple știe ce face atunci când vine vorba de puterea și eficiența energetică.

Procesorul noului A6 este mai rapidă și mai eficientă a energiei. Asta înseamnă că iPhone 5 va vedea o creștere în viață a bateriei de peste iPhone 4 si 4S.

iPhone 5 editare videoApple a estimează că, în medie, veți obține până la 8 ore de utilizare în timp ce navigarea pe internet și rețelele sociale mass-media pe o conexiune celulară LTE. Ei au, de asemenea, citat de până la 8 ore de convorbire prin 3G și până la 10 ore timp de redare video.

Pentru a obține chiar și mai mult în profunzime, iPhone 5 va oferi până la 8 ore de navigare continua pe 3G și LTE, și 10 ore de navigare continuă prin Wi-Fi.

Din moment ce nu putem uita de redare audio, unul dintre cele mai evidente de smartphone-uri moderne, acesta va dura până la 40 de ore.

Ca întotdeauna, iPhone 5 poate fi încărcată prin USB atunci când este conectat la un computer sau la adaptorul de alimentare. Din păcate, portul de conectare la iPhone 5 a schimbat ceea ce înseamnă că va trebui să cumpere adaptoare pentru toate aceste periferice iPhone ai deja proprii.

Noul conector

Nou conector nu mai este aceeași ca și conector 30 pini de pe iPod anterioare și modele iPhone. Nou conector este acum mai mică, și mult mai rapid datorită punerii sale în aplicare a tehnologiei Lightning Apple. Conectorul în sine, include un all-digitale, opt porturi de semnal care va permite pentru transferul mult mai rapid și viteze de încărcare.

Noul iPhone 5 Trăsnet conector

O altă caracteristică unică a conectorului nou este faptul că este complet reversibil, ceea ce înseamnă că nu există nici o modalitate perfecta de a-l conectați inch Tu nu va trebui să bâjbâi în întuneric să conectați mai conectorul în telefonul dvs. sau adaptorul de alimentare.

De asemenea, Apple a făcut adaptoare disponibile care vă permit să vă conectați periferice existente cu conector nou. Dacă vrei să știi, adaptorul este numit Trăsnet a 30-pini Adaptor .

iOS 6 & caracteristici standard iPhone

Desigur, iPhone 5 va face, de asemenea, uz de toate caracteristicile standard de grație pentru iOS 6, cum ar fi construit-in aplicații pentru mesagerie și e-mail,. Siri este din nou, mai concretă și detaliată, și include o serie de îmbunătățiri pentru iOS 6, precum și. Servicii de icloud sunt din nou prea astfel încât să puteți păstra toate dvs. de conținut în nor și mass-media flux adecvate pentru aparatul dumneavoastră.

O nouă caracteristică iOS 6, care a fost cerut de către utilizatorii iOS pentru ceva timp acum, este integrarea Facebook direct în sistemul de operare, la fel ca ceea ce a fost făcut în trecut cu Twitter. Acum nu este nevoie de a utiliza efectiv aplicația Facebook pentru a posta actualizări de status și să răspundă la prieteni, puteți face acest lucru chiar în cadrul sistemului de operare, cu ferestre pop-up tematice și ferestre.

Desigur, nu este mult, mult mai mult pentru a iOS 6 decât ceea ce am enumerat aici, dar că informația este pentru o cu totul altă poveste.

Oh, și Apple se utilizează EarPods noi acum prea. Sunt noi, deoarece acestea au un design nou organism, verifica pe ei afară!

Noi iPhone 5 EarPods

Asta e. pentru acum! Sperăm că va plăcut citit pe noul iPhone la fel de mult ca ne-am bucurat acoperind-o.Asigurați-vă că pentru a rămâne tuned aici, la laboratoarele Tech pentru mai multe informații și actualizări în săptămânile următoare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s