Nokia 808 PureView

Gândiţi-vă la smartphone-ul următor, şi dimensiunea camerei pe ea. Tu, probabil, ar fi fericit cu aproximativ 8 megapixeli. Dacă aţi avut capacitatea de a proiecta tot ce este pe el, undeva în intervalul de 13 până la 18 megapixeli, probabil, ar fi suficient. Ei bine, Nokia este pe cale să arunce în aer toate că din apă. Cum se face un 41, da 41MP camera de sunet?

Nokia a făcut încercări de a se ajunge înapoi la partea de sus a topuri din industria de telefon mobil. Cu toate acestea, nimic nu a fost pline de succes. Ultima lor încercare, Nokia 808 Pureview , este uluitor, cu o camera de ridicol de mare, minunat, puternic, şi uimitor, de 41 de megapixeli!

Gândiţi-vă la smartphone-ul următor, şi dimensiunea camerei pe ea. Tu, probabil, ar fi fericit cu aproximativ 8 megapixeli. Dacă aţi avut capacitatea de a proiecta tot ce este pe el, undeva în intervalul de 13 până la 18 megapixeli, probabil, ar fi suficient. Ei bine, Nokia este pe cale să arunce în aer toate că din apă. Cum se face un 41, da 41MP camera de sunet?

Nokia a făcut încercări de a se ajunge înapoi la partea de sus a topuri din industria de telefon mobil. Cu toate acestea, nimic nu a fost pline de succes. Ultima lor încercare, Nokia 808 Pureview , este uluitor, cu o camera de ridicol de mare, minunat, puternic, şi uimitor, de 41 de megapixeli!

Nokia 808 PureView – Ce inseamna 41-megapixeli arata?

Nokia 808 PureViewCând vorbim despre megapixeli într-un aparat de fotografiat, unii oameni cred ca e totul despre numere. Cu toate acestea, nu este întotdeauna mai mare numărul, cu atât mai bine. Sunteţi, de asemenea, avea nevoie de calitate şi tehnologie pentru a susţine că, până, sau altceva care un număr mai mare nu va mai conta. Sunteţi bine cumpere o camera de 8MP cu tehnologie de mare şi de calitate, mai degrabă decât o camera de 500mp cu tehnologie oribil făcut în garaj cuiva.

Nokia a pus unele de calitate si tehnologia din spatele camerei, în acest telefon pentru a se asigura că de 41 de megapixeli nu este doar un număr. Rezultatul este o tehnologie PureView Pro în 808 Nokia smartphone PureView.

Ei bine, se poate întreba, „Cum anume face un aparat de fotografiat de lucru 41MP?” Raspunsul de bază este de peste pixel-eşantionare. Calitate a imaginii în aparatul foto este reglabil. Setarea standard este de 5MP. Cu peste-eşantionare tehnologie, telefonul are o imagine cu 41 de milioane de pixeli sunt disponibile. Se condensează apoi de aproximativ 7 pixeli în jos, în 1 pixel perfectă. În schimb, va termina cu o fotografie de 5MP, luate de la o camera de 41MP. Această metodă de prelevare de probe de peste, permite camerei să ia fotografii care oferă culori naturale şi a elimina zgomotul vizual care camere mai mici produse de calitate.

Nokia 808 PureViewUn alt aspect frumos integrate în ProView tehnologie este utilizarea de zoom. În general, atunci când zoom pe o imagine, calitatea imaginii scade. Datorită disponibile 41 de megapixeli, acest lucru nu va mai fi o problemă. Daca ai camera setata la 5 MP, cu peste-prelevarea de probe se poate face o imagine până la 3X zoom şi nu avea nici o pierdere de calitate a imaginii. După cum vă regla dimensiunea de calitate a imaginii, valoarea de zoom disponibile, fără pierderi de calitate-va ajusta, de asemenea.

Nokia 808 PureView – Impresionant video HD şi sunet incluse

De înregistrare video pe 808 Nokia PureView este, de asemenea, uimitor. Este capabil de a inregistra video la 1080p cu 30fps, fără pierderi de calitate video de până la zoom 4X. În cazul în care calitatea este redus la 720p, aparatul are capacitatea de a mări la 6X.

Luând în imagini şi clipuri video pe timp de noapte nu este o problema cu acest telefon. Nokia 808 PureVieweste capabil de a ilumina imaginea folosind un puternic Xenon flash, si un video cu ajutorul super lumina stralucitoare a LED.

41-Megapixel Aparat de fotografiat TelefonCe ar fi un telefon cu fotografie mare şi video de calitate să fie, de asemenea, în cazul în care nu au capacităţi mari de sunet?Nokia nu a trecut cu vederea această funcţie. De înregistrare audio este cu siguranta superioara cu cea a unui smartphone medie. Cele mai bune dispozitive de înregistrare de pe smartphone-uri chiar acum înregistra până la aproximativ 110 de decibeli, fără distorsiuni. Nokia 808 ProView poate înregistra audio cu CD-cum ar fi de calitate, fără distorsiuni, şi clar, până la 140-145 de decibeli, care este chiar mai mare decât urechea umană poate înţelege. Acest lucru este posibil prin utilizarea de înregistrare bogat Nokia. Acest nivel de înregistrare a fost anterior posibilă numai prin utilizarea unui microfon de înaltă calitate extern.

Când vorbim despre megapixeli într-un aparat de fotografiat, unii oameni cred ca e totul despre numere. Cu toate acestea, nu este întotdeauna mai mare numărul, cu atât mai bine. Sunteţi, de asemenea, avea nevoie de calitate şi tehnologie pentru a susţine că, până, sau altceva care un număr mai mare nu va mai conta. Sunteţi bine cumpere o camera de 8MP cu tehnologie de mare şi de calitate, mai degrabă decât o camera de 500mp cu tehnologie oribil făcut în garaj cuiva.

Nokia a pus unele de calitate si tehnologia din spatele camerei, în acest telefon pentru a se asigura că de 41 de megapixeli nu este doar un număr. Rezultatul este o tehnologie PureView Pro în 808 Nokia smartphone PureView.

Ei bine, se poate întreba, „Cum anume face un aparat de fotografiat de lucru 41MP?” Raspunsul de bază este de peste pixel-eşantionare. Calitate a imaginii în aparatul foto este reglabil. Setarea standard este de 5MP. Cu peste-eşantionare tehnologie, telefonul are o imagine cu 41 de milioane de pixeli sunt disponibile. Se condensează apoi de aproximativ 7 pixeli în jos, în 1 pixel perfectă. În schimb, va termina cu o fotografie de 5MP, luate de la o camera de 41MP. Această metodă de prelevare de probe de peste, permite camerei să ia fotografii care oferă culori naturale şi a elimina zgomotul vizual care camere mai mici produse de calitate.

Un alt aspect frumos integrate în ProView tehnologie este utilizarea de zoom. În general, atunci când zoom pe o imagine, calitatea imaginii scade. Datorită disponibile 41 de megapixeli, acest lucru nu va mai fi o problemă. Daca ai camera setata la 5 MP, cu peste-prelevarea de probe se poate face o imagine până la 3X zoom şi nu avea nici o pierdere de calitate a imaginii. După cum vă regla dimensiunea de calitate a imaginii, valoarea de zoom disponibile, fără pierderi de calitate-va ajusta, de asemenea.

Nokia 808 PureView – Impresionant video HD şi sunet incluse
De înregistrare video pe 808 Nokia PureView este, de asemenea, uimitor. Este capabil de a inregistra video la 1080p cu 30fps, fără pierderi de calitate video de până la zoom 4X. În cazul în care calitatea este redus la 720p, aparatul are capacitatea de a mări la 6X.

Luând în imagini şi clipuri video pe timp de noapte nu este o problema cu acest telefon. Nokia 808 PureView este capabil de a ilumina imaginea folosind un puternic Xenon flash, si un video cu ajutorul super lumina stralucitoare a LED.

Ce ar fi un telefon cu fotografie mare şi video de calitate să fie, de asemenea, în cazul în care nu au capacităţi mari de sunet? Nokia nu a trecut cu vederea această funcţie. De înregistrare audio este cu siguranta superioara cu cea a unui smartphone medie. Cele mai bune dispozitive de înregistrare de pe smartphone-uri chiar acum înregistra până la aproximativ 110 de decibeli, fără distorsiuni. Nokia 808 ProView poate înregistra audio cu CD-cum ar fi de calitate, fără distorsiuni, şi clar, până la 140-145 de decibeli, care este chiar mai mare decât urechea umană poate înţelege. Acest lucru este posibil prin utilizarea de înregistrare bogat Nokia. Acest nivel de înregistrare a fost anterior posibilă numai prin utilizarea unui microfon de înaltă calitate extern.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s