iPad 3

Apple iPad este unul dintre cele mai bune comprimate-vânzare în lume, şi de 3 iPad este unul din dispozitivele cele mai anticipate de la Apple din acest an. Acest articol vă explică despre noile caracteristici care urmează să fie incluse în 3 iPad .

Într-un cuvânt, iPad3 Apple va cuprinde un design nou, mai subţire şi elegant, în jos cu aproape 20 la sută în dimensiuni comparativ cu iPad 2. Acesta va sprijini, de asemenea, full touchscreen HD, ecran cu o rezoluţie a ecranului de 2048 x 1536.

În afară de faptul că, de 3 iPad va avea o baterie mai usor, reducând greutatea comprimat. Cu toate acestea, bateria este raportat costa 20 – 30 la suta mai mult decat bateria iPad curent, şi va avea, de asemenea, o viata mai lunga a bateriei.

De asemenea, se aşteaptă ca iPad 3 va avea o tehnologie wireless de încărcare, care va fi capabil să perceapă datele de baterii şi de transfer wireless.

A6 Procesor

iPad 3

Actuală Apple iPad 2 are un 900MHz dual-core ARM Cortext-A9 procesor, chipset-ul Apple a A5 şi PowerVR SGX543MP2 GPU. Acest lucru a făcut cu siguranţă, Apple iPad 2 a comprimat puternic şi un concurent principal în lumea de comprimate. Acum, Apple este cu scopul de a face concurenţă mai dură sportive de un A6 procesor quad-core la 3 iPad. Acest lucru ar face 3 iPad la fel de puternic ca orice desktop high-end.

Potrivit Linley Group senior analist „Ne asteptam ca A6 va fi un quad-core ARM Cortex-A9 de design, care ar fi competitivă cu anul viitor cele mai bune procesoare mobile. În 2012, NVIDIA va oferi un quad-core procesor Cortex-A9, Qualcomm si va avea menţionat anterior MSM8960, un dual-core A15-clasa de operare procesor la 1.7GHz. Fabricarea A6 Apple în 28nm (în loc de procesul de 40nm Nvidia se utilizează pentru a quad-core parte) va reduce atât costurile mor şi de putere, rezultând un produs mult mai bine. ”

iOS 5

IPad 3 va veni cu cele mai recente iOS 5, care va gazdui tehnologia multi-touch gest. Cu toate acestea, analist şi entuziaşti tech prezic faptul ca Apple va introduce OS X Lion pentru comprimat, deoarece acesta va fi propulsat de un procesor quad-core.

Acest lucru va include, de asemenea, caracteristici multitasking, cum ar fi notificări, sarcina de-finisare, App-comutare, amplasarea şi sunet de fundal.

Element de 3D şi Retina Display Noua

iPad3

Apple a pasionat de aşteptat caracteristica Retina Display pe Apple iPad 2; cu toate acestea, Apple a fost de lucru majorly pentru o versiune îmbunătăţită a acesteia să-l includă în iPad 3. IPhone 4 sprijină în prezent Retina Display, cu o rezoluţie a ecranului de 960 x 640. Apple a explica Retina Display ca: „Dezvoltarea pixeli de doar 78 de micrometri mari, inginerii Apple au posibilitatea de a ambala de patru ori numărul de pixeli în acelaşi ecran de 3.5-inch (diagonala) a constatat la modelele anterioare iPhone.Densitate de pixeli care rezultă din iPhone 4 – 326 de pixeli pe inch – face textul şi grafica aspect neted si continuu, la orice dimensiune „.

Cu caracteristica Retina Display, rezoluţie a ecranului de iPad3 va fi 2048 x 1536 pixeli. Cu toate acestea, se spune că a treia versiune a tabletei este întârziată din cauza unor probleme Retina Display, şi Apple se aşteaptă să expedieze comprimat la începutul anului 2012.

Există speculaţii că tableta se va afişa vizualizarea 3D. Deşi este prea devreme să se aştepte caracteristici, cum ar fi ecran 3D, dispozitive, cum ar fi LG Optimus poate înregistra clipuri video în 3D, şi de ieşire, prin acelaşi HDMI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s