iPhone 6

Desi Apple iPhone 5 este inca sa fie anuntate, utilizatorii de pe Web au inceput deja cautarea pentru iPhone 6 caracteristicile tehnice, specificatii, si mai mult entuziasm de design. Este destul de amuzant sa stie modul in care oamenii au devenit obsedati de produse Apple, mai ales cu iPhone si iPad.
In acest moment, exista foarte putine informatii disponibile cu privire la caracteristicile, specificatiile si modele ale iPhone 6. Noi nu stim, chiar daca 6 -a generatie de iPhone va fi numit chiar „iPhone 6” sau altceva. Cu toate acestea, ceea ce stim şi au analizat faptul că fanii de pe Web au o multime de asteptări in special cu desene.

iPhone 6 la un proiector
Exista posibilităti de care iPhone 6 va beneficia de un built-in facilitatea de proiector care permite utilizatorilor de a proiecta un video sau o imagine pe o suprafata plana, la o distantă scurta. Cererea de brevet detaliata arata modul In care Apple a fost de lucru pe un proiector Pico-ca pentru dispozitive iOS si modul in care aceste proiectoare vor lucra cu un spatiu de lucru partajat în prezentari.

Video & Foto
Sunt sigur că iPhone 6 va beneficia de cel mai bun aparat foto din lume cu tehnologie avans. Cu o astfel de popularitate mare în domeniul fotografiei, eu cred ca iPhone-ul 6 va înlocui complet si trage punctul de camere digitale. Eu presupun că a 6-a generatie iPhone va avea camera foto cu o rezolutie mai buna înregistrare video de calitate HD.

128 GB spatiu de stocare

In plus fata de 16GB, 32GB şi 64GB, Apple intentioneaza sa includa o alta versiune de iPhone, cu o capacitate de stocare de 128GB, si vor fi taxate la un pret considerabil mai mare.
Unii oameni spun că iPhone 5 ar trebui sa fie punct de vedere tehnic numit ca iPhone-ul 6, din moment ce Apple a lansat iPhone 4S , care a fost trebuia sa fie iPhone 5. Ei bine, în acest caz, in cazul in care iPhone 5 este numit ca iPhone-ul 6, apoi ne-am putea astepta într-un comunicat cândva în cursul acestui an. Cu toate acestea, lansarea iPhone urmatoare ca iPhone-ul 6 este ceva ce eu nu prevad acest lucru şi ar trebui să ramana pur si simplu un zvon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s