Sony Ericsson Xperia neo V

Sony Ericsson a improspatat de Xperia neo– smartphone de la inceputul acestui an cu o noua culoare şi o camera modernizate. Noul Xperia Neo V vor fi disponibile in alb, in plus fată de gradient de albastru si culori de argint din fata, si a avut de aparat foto de 8 megapixeli schimbat din pentru o unitate de 5 megapixeli.

Xperia Neo V, are, de asemenea, cererea ca primul telefon Sony Ericsson cu Android 2.3.4 Gingerbread şi Facebook actualizate interiorul caracteristici Xperia că Sony Ericsson a anuntat astazi . Altele decat camera de spec. mai mici de 5 megapixeli, acum cu functionalitatea 3D matura Panorama, şi schema de culori, Neo V este practic aceeasi ca neo de iesire. Este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz şi 3.7-inch, FWVGA (480 x 854) ecran. MicroSD de 8GB inclus card a fost schimbat pentru o unitate de 2GB considerabil mai spatios, dar Neo V sprijina in continuare carduri de până la 32GB de capacitate. Fata-cu care se confrunta de camera VGA poate fi acum folosit pentru apeluri video în Google Talk de la neo-V va fi de operare Android 2.3.4.

Neo V va fi lovit pe anumite piete globale în trimestrul 4 al acestui an. Acesta va fi oferit in versiuni care accepta HSPA 3G în benzile 900/2100MHz sau 850/1900/2100MHz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s