HTC Sensation XL


HTC a dezvaluit Sensation XL , cel mai nou membru al familiei sale smartphone-ul Beats Audio-echipat. Senzatia se alatură XL anunţat anterior Sensation XL lui HTC în line-up-a smartphone-uri audio cu bate.

Dispunand de un masiv 4.7-inch WVGA (480 x 800 pixeli) de afisare, XL Sensation traieste până la „XL”, parte a numelui său. In ciuda marele ecran, telefonul este destul de tapiterie, la doar 9,9 mm (0.39in) grosime. Acesta este propulsat de un single-core, procesor 1.5GHz, 16GB, si are de stocare intern. Sensation XL dispune de o camera de 8 megapixeli cu un 28mm, f/2.2 obiectiv cu unghi larg şi senzorul de spate iluminate. Camera este, de asemenea, capabila de inregistrare video cu sunet stereo.

Ca Sensation XE, cererea XL Sensation la faima este de integrare Beats Audio. Acesta vine cu noi urBeats casti de marca, şi unic de tuning audio de sport bate pentru cel mai bun sunet posibil. Utilizatorii vor putea trimite recomandari cantece si urmări informatii cu prietenii lor prin SMS, e-mail, sau prin profilul lor de Facebook. HTC Watch divertisment magazin este de asemenea inclus, oferind utilizatorilor cu o opţiune de a descărca şi viziona emisiuni TV şi filme pe dispozitivele lor mobile.

XL Sensation urmeaza să fie disponibil în Europa şi Asia la începutul lunii noiembrie. Stabilire a preturilor nu a fost inca anuntat.

Lasă un comentariu